новини

Основна колекция плюс размер в дрехите на едро – научете за пролетните тенденции!

Основна колекция плюс размер в онлайн търговец на едро на дрехи вече е! Какво за нея? Не само върхове, рокли и анцузи ансамбли в ободряващи нюанси. Също така трябва да добавите костюм дуо, ретро дънки и палта в класически обрат към вашата оферта. Как ще ги носим този сезон и защо трябва да ги имате под ръка? Ще намерите отговорите по-долу!

Плюс размер мода за пролет 2022

Тенденциите в облеклото в изданието XXL за тазгодишната пролет се характеризират с неограничена свобода. Сред бестселърите почетните места заемат преди всичко основна колекция плюс размер в онлайн дрехи на едро. Опънатият овърсайз се заменя с персонализирани стилове и женствени разфасовки, докато приглушените нюанси ободряват фуксията, мечтаното синьо и зеленото шише, които фантастично се вписват в пролетния пейзаж. В този брой, особено комплекти за костюми, оребрени блузи, които ще се носят като заместител на ризи с яка, както и ултра тесни рокли от туба, определено ще работят добре. Те ще бъдат точно зад комплекти анцузи и модерни реколта дънки, както и основни тениски с V-образно деколте. Не забравяме и най-големите хитове на пролетта на 2022 г. — топове, елегантни комплекти с пола и пола и блейзери с удължена кройка. Те ще се защитават не само в елегантен минимум – те ще изглеждат еднакво добре в комплекти за улично облекло, женствено парижко издание и ретро външен вид.

Основна колекция плюс размер в облекло търговец на едро FactoryPrice.eu – списък на най-модерните дрехи

Какво предлага новият ни основна колекция плюс размер в дрехи на едро за пролет 2022? Списък на трябва да има по-долу:

  • Топове и тениски

Тениските с права кройка не са единственото нещо, което ще бъде истинско трябва да има този сезон. Този път си струва да посегнете и към оребрени върхове, полупрозрачни тениски с дълги ръкави и интересен дизайн, както и извънгабаритни ризи, които ще бъдат идеалното решение за бизнес стайлинг. Фантастичен избор ще бъдат и блузите с еластични ръбове около талията и тези с бутер ръкави – визуално тънък силует и добавяне на шик дори на най-тъпите комплекти.

  • Панталони

A jakie fasony spodni na wiosnę 2022 ma do dyspozycji nasza kolekcja? Tradycyjnie pojawią się w niej modele o prostych i lekko rozszerzanych nogawkach oraz klasyczne cygaretki. Poza tym absolutnym hitem będą także czerpiące z trendów na vintage dzwony, boot cut i dzianinowe spodnie o ultra luźnym kroju. Z denimu, skóry lub kolorowego sztruksu – Ty wybierasz.

Szukasz sprawdzonych rozwiązań na wiosnę? Nasza kolekcja basic plus size już jest dostępna w hurtowni odzieży Factoryprice.eu – sprawdź!
  • Рокли

Тъй като модата с плюс размер през пролетта на 2022 г. стои под знака на женствеността, предложението за рокли не може да липсва и в нашия списък. Безспорният хит тук е не само разкроени, коктейлни творения и плетени райета тръби. През следващите месеци плътно прилепналите модели бебешки кукли, спортни трапеци с яка и копринени рокли с чувствени изрези също ще направят фурора.

  • Якета и палта

Пролетна основна колекция плюс размер в дрехи на едро не можеше да направи и без модни преходни обвивки. Реч тук не само халат, мега удобни палта, вързани с колан. Също така си струва да направите кратко преиграване от 80-те години и да хвърлите асортимента си в кожени, дълги катани и якета на ризи, които ще работят особено през първите дни на пролетта.

XXL Dressup Вашите клиенти ще харесат – основна колекция плюс размер в облекло на едро

Основна колекция плюс размер в облекло търговец на едро FactoryPrice.eu е чудесна база, с която лесно можете да създадете много интересни комбинации. Какво? Предлагаме:

  • Към офиса

Нищо няма да работи като този сезон в корпо стилизации като свободни рокли (със стил шмизерка или класическа тръба). Нека задължително да са в сянка на бутилка зелено или ободряващо индиго, което ще бъде чудесно в комбинация със златен комплект бижута. За това ще е достатъчно скромно яке с разтегателно дъно, сандали с къси токчета и спретната ръчна кутия.

  • За разходка из града

Няма нищо като хлабав костюм в пролетно издание. Особено след като този сезон той ще съчетае безгрижието със спортния комфорт, толкова характерен за стила на атлетиката. И така, как да комбинирате в комплект в това издание на дрехите, които предлага основна колекция плюс размер в дамско облекло на едро? Предлагаме да ги изрежете така: дънки с прави крака, извънгабаритна тениска и кожени помпи. За това, бейзболна шапка, тренчкот и сте готови!

  • Романтична вечеря

Какво ще кажете за по-романтични поводи? Без съмнение, роклята – това извънгабаритни, boxy, както и с един прост, застроена кройка. Фантастично, ако допълнително ще бъде в компанията на лансирани страстно от миналия сезон ивици. Предлагаме го в комплект със сладък изрязан пуловер, класическа гарсонка и за разбиване на вкусовете, също кожа Ramone в контрастен цвят.

Вижте също: Нова колекция плюс размер на едро – Топ XXL тенденции

Прочетете също: Основна колекция — проверете какво трябва да има всяка жена

justyna

Recent Posts

Kolekcja basic na lato w hurcie – zobacz nowości i poszerz swoją ofertę

Każdy właściciel sklepu z odzieżą wie, jak istotną kwestią jest stałe uzupełnianie oferty o prawdziwe…

2 години ago

Shoppery damskie – nowe modele w hurtowni Factoryprice.eu

Torby shopperki to ten rodzaj damskich dodatków, o którym bez wątpienia można powiedzieć, że pasuje…

2 години ago

Biały podkoszulek damski hurt – doskonały wybór na każdą porę roku

O zaletach białych podkoszulek nie trzeba chyba nikogo przekonywać. To kwintesencja praktyczności i ponadczasowego modowego…

2 години ago

Komplety basic na lato ze spódnicą w hurcie – trend, którego nie możesz przegapić

Nowoczesne komplety damskie zachwycają uniwersalnością oraz ponadczasowym stylem. Modne kobiety mogą cieszyć nimi oko niezależnie…

2 години ago

Ażurowe dwuczęściowe komplety damskie – hot news na ciepłe dni

Sezon wiosna/lato to czas, w którym modne panie chętnie poszukują dla siebie lekkiej i zwiewnej…

2 години ago

Летни чанти в офертата на едро – разширете гамата си с модерни аксесоари

Доказан начин да се откроите лятната колекция на вашия магазин е не само модерно, атрактивно…

2 години ago