Основна колекция

Вградени основни рокли с отворен гръб на едро – тенденция за нов сезон

Гледайки редовно модната индустрия, можем уверено да заключим, че модата за минималистични основни дрехи продължава в най-доброто! Дамите са обичали този стил достатъчно, че се нуждаят от този вид дрехи за всеки сезон, по мода, която съответства на времето. С наближаването на лятото на върха сега ще бъдат не само оскъдни тениски и шорти, но и съвпадащи основни рокли с отворен гръб на едро! Това е изключително женствено предложение за момичета за по-топли дни, което благодарение на тях може да покаже красива фигура, докато носи основна колекция. Не забравяйте да проверите тази нова тенденция за предстоящия летен сезон и да попълните офертата на магазина с модерни базови рокли без гръб.

Бъдете в крак с тенденциите за летни дрехи от търговците на едро!

От десетилетия модните творения без гръб се свързват с вечерни рокли, запазени за специални поводи. Днес стиловете и тенденциите силно се намесват помежду си, размивайки създадените някога твърди граници. Жените днес очакват много повече свобода в модата и искат да носят различни стилове без ясно разделение на „ежедневни“ и „елегантни“. Дизайнерите на облекла изглежда разбират по-добре и по-добре техните нужди, както наскоро предложиха оребрени основни рокли с отворен гръб на едро. Това е уникална комбинация, която съчетава комфорт и минимализъм на основния стил с ефектен детайл, който несъмнено е отвореният гръб.

Това решение задоволява и друга нужда от съвременните любители на модата. А именно, става въпрос за извиване на прост основен стил, който може да бъде малко монотонен в дългосрочен план. Това е малко парадокс, но дамите в същото време искат да носят стилизации прости по форма и в същото време, страхувайки се от скука, искат те да се открояват с нещо. Това се оказа възможно най-осъществимо, което те показват основни рокли с отворен гръб на едро от Фабрика.Еу. Там ще намерите тези видове модели рокли, в които най-опитните ловци на модните тенденции сега искат да ходят.

Открийте модни основни рокли с отворен гръб в онлайн търговия на едро

За да сте в крак с модните тенденции от търговия на едро, разгледайте сега най-интересните модели оребрени базови рокли без гръб. Специалистите по доставка на едро на магазини за дрехи ги избраха от наличната оферта, така че вижте какви стоки купуват други предприемачи. Може би благодарение на това вие сами скоро ще влезете в притежание на най-модерните дамски рокли за лятото на 2022 г.! Не забравяйте, че момичетата обичат да оформят базови рокли с модерни чанти с еко кожа или плетени аксесоари за плажа.

  • DRESS LACE UP — първи в списъка на летните хитове от търговци на едро са основни midi рокли с отворен гръб на едро Дантела тип. Става въпрос за модели моливи на тънки ремъци, достигащи до коленете и украсени отзад с ефектна шнур. Те се състоят от редовно пресичащи се ремъци с лента, интегрирани съответно с ремъци. По този начин те създават диво секси детайл на гърба, който прилича на бившите плетени корсети. Те разкриват гърба и в същото време се открояват в тълпата, въпреки че отпред изглеждат много „основно“.
Zamów kolekcję bazowych sukienek z odkrytymi plecami z hurtowni Factoryprice.eu
  • В СПОРТНА ВЕРСИЯ — интересна идея са и оребрените рокли в американския спортен стил. Това са монтажни модели с молив midi пола с цепка. Те имат голямо квадратно деколте отзад и ефектен прорез на кръста, което ги кара да изглеждат като оребрени комплект от две части с пола и отгоре отзад. Трябва да има в магазина!
  • С полукръгъл изрез — към малко по-класическите модели принадлежат основни външни обратно мини рокли на едро с полукръгъл прорез. Те достигат приблизително до средата на бедрото, имат къси ръкави, молив и подвързване на тила. Те излагат гърба красиво благодарение на класическия дълбок прорез, завършващ точно над лумбарите. Перфектно съчетават момичешки шик с основен стил и ефектен детайл!
  • С X – друг достоен модел за лятото от търговията на едро е оребрена рокля с X обратно към тялото. Това е модел с тънки презрамки, разкриващ гърба почти до лумбалната част, с X-образни ремъци, пресичащи отзад. стилно, перфектно отдавайки почит на модерния основен стил.

Основни рокли с отворен гръб на едро в модни цветове

Със сигурност ще признаете, че базовите оребрени рокли без гръб от магазина за търговия на едро правят фантастично впечатление. Не е изненадващо, че дамите сега искат да ги носят и търсят такива модели в магазините за дрехи. Сега, знаейки най-модерните стилове на такива рокли, имате предимство пред конкуренцията. Остава само въпросът за избора на модерни цветове за летния сезон! Чудех се къде да купя основни рокли с отворен гръб на едро в модерна цветова схема? Вижте най-новата основна колекция с рокли в онлайн търговеца на едро FactoryPrice.eu. Само там ще намерите най-интересните базови стилове на рокли на добри цени на едро с богат избор от модерни цветове.

И така, какви нюанси на оребрени рокли с отворени гърбове си струва да купите за вашия магазин? Със сигурност базовата колекция не може да пропусне модни земни тонове, тоест топли бежета и кафяви. Офертата трябва да включва и универсални бели и черни рокли, които са толкова вечни, колкото цветовете на земята. И накрая, също така да се грижи за избора на други цветове, които ще бъдат много популярни през лятото за банката! Те включват например изразително зелено, интензивно розово, метличина или тъмно лилаво. Поръчайте нова партида рокли без гръб от магазина на едро FactOiryPrice.eu днес и предложете най-добрите тенденции.

Прочетете повече: Къде да купя дрехи за бутик? Вижте коя търговия на едро има най-добрата стока!

Тема за вас: Оребрени върхове основни – една текстура, различни стилове!

paula

Recent Posts

Kolekcja basic na lato w hurcie – zobacz nowości i poszerz swoją ofertę

Każdy właściciel sklepu z odzieżą wie, jak istotną kwestią jest stałe uzupełnianie oferty o prawdziwe…

2 години ago

Shoppery damskie – nowe modele w hurtowni Factoryprice.eu

Torby shopperki to ten rodzaj damskich dodatków, o którym bez wątpienia można powiedzieć, że pasuje…

2 години ago

Biały podkoszulek damski hurt – doskonały wybór na każdą porę roku

O zaletach białych podkoszulek nie trzeba chyba nikogo przekonywać. To kwintesencja praktyczności i ponadczasowego modowego…

2 години ago

Komplety basic na lato ze spódnicą w hurcie – trend, którego nie możesz przegapić

Nowoczesne komplety damskie zachwycają uniwersalnością oraz ponadczasowym stylem. Modne kobiety mogą cieszyć nimi oko niezależnie…

2 години ago

Ażurowe dwuczęściowe komplety damskie – hot news na ciepłe dni

Sezon wiosna/lato to czas, w którym modne panie chętnie poszukują dla siebie lekkiej i zwiewnej…

2 години ago

Летни чанти в офертата на едро – разширете гамата си с модерни аксесоари

Доказан начин да се откроите лятната колекция на вашия магазин е не само модерно, атрактивно…

2 години ago