Дамски портфейли

Дамски портфейли в магазина на едро — проверете модели, цветове и цени

Когато продавате дамско облекло, трябва да помислите за правилните аксесоари, с които дамите с удоволствие ще допълват ежедневните тоалети. Разбира се, става въпрос за модерна галантерия, защото наличието на стилни чанти и портфейли, които се предлагат, може ефективно да увеличи продажбата на дрехи и аксесоари! След това дамите решават да направят готови комплекти, чийто външен вид допълва модерния аксесоар. Ето защо, днес не забравяйте да гледате модерен дамски портфейли на едро предлагани от онлайн компанията за търговия на едро FactoryPrice.eu. Ще намерите изобилие от различни стилове на дамски портфейли в различни стилове, стилове и размери, както и голям избор от различни цветове, от които да избирате. Вижте актуалните тенденции в портфейлите днес и се запознайте с гамата на едро!

Защо да предлагате портфейли в магазин за дрехи?

Портфейлът е един от основните аксесоари за дамския стил, както и за чанти. Някои дами направо не могат да устоят на новата галантерия и купуват по няколко различни модела всеки, в зависимост от случая. Портфейлът е не само практичен, но и невероятно стилен аксесоар, който жените обичат да се показват пред приятелките си! Те съхраняват парите, документите и платежните и лоялни карти в него, както и съхраняват снимки на близки в него. Затова портфейлът днес е изключително личен аксесоар, към който се прикрепваме и към който се отнасяме като център на нашата мини вселена.

Клиентът, разглеждащ офертата на вашия магазин, ще бъде по-склонен да посегне към стилен аксесоар, ако го види в асортимента. Това важи както за онлайн, така и за стационарни магазини, така че не забравяйте да прегледате наличните дамски портфейли на едро в Фабрика.Прайси.ЕС. Когато създавате колекция от модни портфейли в магазина, погрижете се за подходящото им разнообразие по отношение на цвят, размер и цена. Както знаете, модерната галантерия от този вид е направена от различни видове материали, главно те са кожени и кожени изделия. Благодарение на това, приспособете офертата към нуждите на различните клиенти, като им предложите портфейли в ценовия диапазон, който очакват.

Какви дамски портфейли можете да намерите в FactoryPrice.eu?

По този начин ключът към атрактивната колекция от портфейли в магазина е тяхното разнообразие, както в дизайна, така и в цената. Така че, къде да получите стоките, които ще се харесат на широк кръг от жени? Най-доброто посещение за тази цел онлайн компанията на едро FactoryPrice.eu, която предлага на едро модерна и разнообразна галантерия на различни цени! Компанията за търговия на едро има в асортимента си както кожени модели портфейли за по-взискателни, така и евтини дамски портфейли на едро от еко кожа. Имайте предвид, че и двата вида добавки са солидно направени според най-новите тенденции от света на галантерията. Моделите също се различават по размер, вътрешно оформление и други детайли, които могат да бъдат много важни за потенциалния клиент.

Сред галантерията от години доминират практическите класики, но тази категория също не заобикаля сезонните тенденции. Какви тенденции в момента са водещи в света на модерните портфейли? Хитът все още е със сигурност големи хоризонтални портфейли с цип наоколо или закрепени с връв. Те лежат добре в ръката и сензационно подчертават внимателно направения маникюр. В допълнение, дамите все още са луди по по-малките модели в ретро стил, т.е. например закрепени с бяло злато като бивши портмонета. Сред моделите, животински модели като зебра ивици или алигатор или змийска кожа царуват неделимо.

Вижте колекция от модни портфейли от офертата на едро онлайн

Както знаете, модните портфейли могат да се предлагат в много различни форми и размери, което чудесно влияе върху разнообразието от колекции. Фабрика за търговия на едро Price.eu има както в асортимента си големи жени портфейли на едро, jak i średnie oraz całkiem małe modele. W ten sposób z ich oferty precyzyjnie wybierzesz modele potrzebne do Twojej kolekcji, które najlepiej odpowiedzą na gusta Twoich kupujących! Czym wyróżniają się nasze duże portfele? Przede wszystkim cechują się dużą pojemnością, mają mnóstwo dodatkowych kieszonek oraz sporo przegródek na plastikowe karty lub dokumenty. Dodatkowe schowki, przegródki i przezroczyste kieszenie zapewniają bonusowe miejsce na wszelkie potrzebne drobiazgi.

W hurtowni Factoryprice.eu znajdziesz największy wybór modnych portfeli damskich – sprawdź i zamów!

Do swojego asortymentu sprowadź też od nas малки портфейли за жени на едро, които впечатляват с качеството на изработка и очарователен стил. Въпреки компактните си размери, те са невероятно просторни, освен това лесно могат да се поберат във всяка малка чанта! Разграничавайки колекциите в малки и по-големи портфейли, ще отговорите по-точно на нуждите на клиентите.

Имайте предвид също, че на едро FactoryPrice.eu предлага и портфолио модели, изработени от различни материали. Видът пластмаса определено влияе върху цялостното качество и дълготрайност на продукта, но също така определя цената му! Какво следва кожени портфейли за жени на едро от нашата оферта са малко по-скъпи, но все пак атрактивни в цената. Те се предлагат за по-малко от 100 Зл на парче, докато моделите, изработени от кожа, имитираща пластмаса, се продават дори дузина злоти от изкуството! Благодарение на това сме подготвили широка продуктова оферта за магазини с различни бюджети.

Купете дамски портфейли на едро в най-модерната цветова схема!

Както подобава на голям едро на стоки FactoryPrice.eu, той може да се похвали и с огромен избор от цветове на портфейла. По този въпрос цветовата палитра е директно неограничена, защото имаме модели в различни цветови нюанси! Ядрото на колекцията определено е класически цветове на портфейли, тоест модели черно, кафяво, сиво, тъмно синьо и червено и бордо. Асортиментът се допълва от портфейли за момичета в пастелни цветове, като ярко розово, ярко синьо, сьомга, люляк и др. колекцията е затворена от модели в по-решителни цветове, като оранжево, златно, сребристо, жълто, зелено и множество други нюанси. Всички цветове на дамските портфейли в нашата търговия на едро не могат да бъдат изброени тук, така че най-добре е да ги видите сами!

Не отлагайте и възможно най-скоро запасете магазина си с модерни портфейли от търговци на едро, които ще привлекат повече клиенти към вашата оферта. В FactoryPrice.eu ще намерите брандирани полски дамски портфейли на едрокакто и модели, получени от внос от Китай и други страни. Ние предлагаме на едро една от най-големите колекции портфейли в Полша, поради което всеки предприемач определено ще намери това, което търси. Поръчайте галантерия на едро днес!

Също така проверете: Тениски на едро – попълнете колекцията от тениски за топлите месеци

Вижте също: Модни дамски дънки Rue Paris – проверете какви стилове са на върха

paula

Recent Posts

Kolekcja basic na lato w hurcie – zobacz nowości i poszerz swoją ofertę

Każdy właściciel sklepu z odzieżą wie, jak istotną kwestią jest stałe uzupełnianie oferty o prawdziwe…

2 години ago

Shoppery damskie – nowe modele w hurtowni Factoryprice.eu

Torby shopperki to ten rodzaj damskich dodatków, o którym bez wątpienia można powiedzieć, że pasuje…

2 години ago

Biały podkoszulek damski hurt – doskonały wybór na każdą porę roku

O zaletach białych podkoszulek nie trzeba chyba nikogo przekonywać. To kwintesencja praktyczności i ponadczasowego modowego…

2 години ago

Komplety basic na lato ze spódnicą w hurcie – trend, którego nie możesz przegapić

Nowoczesne komplety damskie zachwycają uniwersalnością oraz ponadczasowym stylem. Modne kobiety mogą cieszyć nimi oko niezależnie…

2 години ago

Ażurowe dwuczęściowe komplety damskie – hot news na ciepłe dni

Sezon wiosna/lato to czas, w którym modne panie chętnie poszukują dla siebie lekkiej i zwiewnej…

2 години ago

Летни чанти в офертата на едро – разширете гамата си с модерни аксесоари

Доказан начин да се откроите лятната колекция на вашия магазин е не само модерно, атрактивно…

2 години ago